Ben jij klaar voor De Laatste Rit?

Jarenlang werkte Robert als geldkoerier bij een lokale maatschappij. Na exact 40 jaar trouwe dienst mag hij eindelijk op welverdiend pensioen. 

Vandaag is het, na lang aftellen, zover: zijn laatste werkdag. Robert is klaar voor nog één rit met het geldtransport. En van deze laatste rit wil hij er één maken om nooit te vergeten…

Daarom nodigt hij jullie uit op zijn thuisbasis. Een oude hoeve die als sinds mensenheugenis op de scheidingslijn tussen Brasschaat en Brecht ligt: Barn64. Want geef toe, zo’n laatste dag kan alleen gevierd worden met de nodige drankjes, toch?

Maar zijn jullie wel klaar voor De Laatste Rit? 

Schrijf je dan nu snel in via Laagwater.be

Barn64 - De laatste rit

De Laatste Rit is een spelconcept dat zich 100% coronaveilig afspeelt in café setting. Je neemt plaats aan 1 tafel en krijgt 2 drankjes per persoon (inbegrepen) tijdens het spel.

Helemaal stilzitten? Nee dat is het zeker niet. Zowel in de tafel, rondom jezelf als in de volledige ruimte kunnen onverwachte bewegingen voordoen.

Hoe lang je in de kamer blijft heb je volledig zelf in de hand. Of we het dan geen escaperoom maar een stayroom moeten noemen? Misschien …

Logo laagwater
Barn64 - De laatste rit